29.1.2014

Tervetuloa iloisen munkin keittiöön!

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan uutta blogiani. Olen kahden lapsen äiti ja innokas kotikokki. Blogissa esittelen keittiöni tuoreimpia tuulahduksia ja jaan kulinaristisia elämyksiä verkossa teidän kanssanne. Tykkään valmistaa ennakkoluulottomasti kansainvälisten keittiöiden ruokaa, mutta nautin myös perinteisen suomalaisen kotiruoan teosta. Pyrin käyttämään lähialueiden puhtaita antimia aina kun mahdollista.

Heikohkojen kuvaajanlahjojeni vuoksi olen valjastanut kolme- ja viisivuotiaat lapseni blogin virallisiksi valokuvaajiksi. Heitä on siis kiittäminen kaikesta kuvallisesta materiaalista, jota tästä blogista löytyy (ellei toisin mainita).

The Merry Monkin tarina alkaa kotikutoisesta vinttipubistamme, joka kantaa samaa nimeä. Helsingissä (ja välillä myös Lontoossa) vietettyjen opiskeluvuosien jälkeen löysin perheeni kanssa cooleimman asuinpaikan "on earth", Reposaaren. Ostimme talon keskeltä idyllisintä saarta ja olemme viihtyneet merellisissä maisemissa. Pala sydäntä jäi kuitenkin Lontooseen... niinpä meille oli luontevaa tuoda palanen Lontoon ainutlaatuista pubitunnelmaa Reposaareen. Sosiaalista kanssakäymistä, iloista tunnelmaa, syömistä, juomista. Siitähän englantilaisessa pubikulttuurissa on kyse, eikö vain?
1 kommentti: